×
×

Mycket bra support och prestanda gör att Mebo känns väldigt prisvärt. Det gick även snabbt och enkelt att flytta min sajt till Mebo.

Jag är särskilt förtjust i den lättanvända kontrollpanelen.

Mikael Hellqvist, Skattmasen
http://skattmasen.nu

Helt otrolig support på MEBO, ställa en fråga kl 21 på en vardag eller kl 9 en lördag förmiddag så har du fått hjälp otroligt snabbt utav supporten och det gillas då tid är pengar när man driver en e-handel.

För en medelstor e-handel som min så räcker kapaciteten till mer än väl.

Kan inte bli bättre för mina behov.

Patrik Poscic, E-Commerce Manager, Poppo.se
http://www.poppo.eu

Vi har provat många webbhotell genom åren men inget har kunnat erbjuda kvalitet, service och vara prisvänligt på samma sätt som Mebo kunnat ge oss. Vi har flyttat över alla våra tjänster och sidor hit och här tänker vi stanna.

Ett superbra val som vi rekommenderar alla!

Tim Schill, IT ansvarig, Kalmar Catering & Langosvagnen AB
http://www.kalmarcatering.se

Flyttade min hemsida hit för ett tag sedan och allt har fungerat klockrent. Blixtsnabb och kunnig support + bra prestanda i rätt prisklass för mig.

Hampus Hollman, VD, Hollman & Co
http://www.hollmanochco.se

Jag har valt Mebo för att det är det snabbaste webbhotelet i den prisklassen i Sverige. Det är viktigt för mina kunder att min webbsida laddas snabbt.

Layla Alvey, Midnight Oil Labs
http://midnightoil.se

Det här är väl så bra som det kan bli, skulle jag vilja säga. Suverän support. Inget krångel, allt bara flyter på, snabbt och elegant! Toppenbetyg från mig!

5 ✩✩✩✩✩ av 5 möjliga!

Annika Arvidsson
http://annikaarvidsson.net

Vi är supernöjda med att ha bytt till mebo, sjukt smidigt och toppklass på servicen!

Pascal Håkansson, Vantuv AB
http://www.prylolle.se

Efter att ha gjort en hel del jämförelser, både av prestanda och support, föll mitt val på Mebo. Servrarna har bra svarstider och supporten är personlig och kunnig.

Precis som jag vill ha det!

Jesper Hultqvist, Say Jes kommunikation
http://www.sayjes.se

Har länge haft privat mailkonto och domän hos en av de stora drakarna; dålig funktionalitet, inlåsning och opersonlig och tämligen obefintlig support. När jag i höstas valde att dra igång ett eget bolag var det uppenbart att jag behövde en lösning, framför allt för min mail, som jag kunde lita på, ha full kontroll över och anpassa efter mina egna behov.

Efter att ha "shoppat runt" under några veckor, pratat och mailat med både svenska och internationella leverantörer, vänner och kollegor likväl som sett vad som skrivits i ämnet på allehanda forum utkristalliserades tydligt vem jag skulle välja; MEBO. Många kan säkert leverera motsvarande lösning men det som fällde avgörandet var det personliga bemötandet från MEBO under processen.

De är inte bara snabba och klargörande i sin kommunikation utan det finns också ett engagemang utöver det vanliga i den, de bryr sig om mig som kund. Det hittade jag bara hos MEBO. Och glädjande nog engagerar de sig på samma sätt nu när jag är kund ;)!

Håkan Johansson, Ägare, Swehjo Advisory Services AB
http://swehjo.com

Vi på Wahlunds har höga krav på funktionalitet och kvalitét och vi har varit mycket nöjda med detta företag. Vi har upplevt Mebo som ett seriöst och stabilt webhotell med snabb personlig service.

Axel Wahlund, Grundare, Wahlund's Fine Art
http://www.wahlunds.com

Mebo har bra prestanda och är lätt att använda.

Mebo har en jättebra support och har svarat snabbt de få gånger jag behövt hjälp.

Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna MEBO till de som behöver webbtjänster, och det är ju ok att det är bra priser också.

Bo Norberger, IT-Ansvarig, Norberger Redovisning AB
http://nred.se

Jag valde Mebo eftersom det fanns ett litet hotell med ett tilltalande pris men jag vill framför allt lyfta fram Mebos hjälpsamhet och flexibilitet, vilket hjälpte mig oerhört vid uppstarten.

Kjell Elmeklev

En vän tipsa mig till denna sida och jag vill göra desamma till er. Mebo är helt otroligt värd varenda krona! Bra service som hör av sig och frågar om allt funkar som det ska m.m. och väldigt lätt att förstå allting fast man är nybörjare.

Ska man skaffa ett webbhotell är det ett självklart att välja Mebo!

Fredrik Karlsson, Snyggform
http://snyggform.com

Efter fyra år hos en annan stor och välkänd host i Sverige valde jag att flytta min sida till Mebo. Anledningen var helt enkelt att den tidigare hosten inte kunde möta mina önskemål samt att deras inställningar inte fungerade speciellt bra att köra MODx på.

Jag var tveksam till att välja Mebo i början. Har väldigt dålig erfarenhet från budget-varianter liknande goDaddy (som många Amerikanska klienter använder). Men efter att ha testat valde jag att köpa tjänsten av Mebo och det är jag tacksam för.

Allt har fungerat över förväntan. Snabbhet, upptid och service. Därför har jag börjat flytta över kunders hemsidor och kommer rekommendera nya kunder att använda Mebo under förutsättning att de inte har enorma belastningsbehov (vilken oftast inte är fallet).

Under de tre månader som jag varit hos Mebo har det inte förekommit någon nedtid. Allt är mycket snabbare än hos min gamla host som fanns placerad i Sverige. Både backend och frontend.

Ett extra plus är ju cPanel som är ett underbart verktyg att arbeta med för oss som äger en eller flera domäner och ofta behöver konfigurera.

William Åström , Web Design & Development
http://www.williamastrom.se

Gick smidigt att flytta över från min gamla hosting. Även lagt på 5 domäner utan problem.

Sidorna laddas snabbt, cronjoben gör det de skall.

Mest nöjd är jag med kontakten med Mebo som varit personlig, förstående och mänsklig.

Fredrick Bäcker, Motorcycle Trip Planner
http://www.motorcycletripplanner.net

Det har funkat helt klart över förväntan. Sidorna rullar på nåt fruktansvärt snabbt, index-sidan på min WordPress-sida laddar på 33ms från Pingdoms mätserver i Amsterdam.

Jag har inte märkt av några avbrott i tjänsten än, så där har jag inget att anmärka på heller. Jag har än så länge bara behövt enkel hjälp, och den fick jag levererad både snabbt och på ett trevligt sätt via mail.

Kan helt klart rekommendera Mebo för den som behöver ett bättre budgetalternativ.

Andreas Wahlberg, Webmaster, WildStar Videos
http://wildstarvideos.com

Mebo har engagerad, personlig och kompetent support. Och grym prestanda.

Ett mycket bra val för den som tar sina webbplatser på allvar.

Erik Fors-Andrée, Mofe AB
http://www.vd-blogg.se

Osannolikt bra till ett pris som är helt otroligt lågt. Jag förväntade mig medioker prestanda och noll support men prestandan är inte sämre här än hos någon annan och den enda gång jag behövt kontakta support gällde en bugg i beställningssystemet. Jag fick svar inom ett par minuter och allt har fungerat helt klanderfritt sedan dess.

Rekommenderas varmt!

Hannah Ohlzon, Personlig tränare, Nu eller aldrig
http://www.nuelleraldrig.com


Har du också något att fint att säga om oss?

Få din recension publicerad här tillsammans med en dofollow-länk till din webbplats som tack.

Fyll i formuläret nedan efter bästa förmåga och tryck skicka.

Webbplatsen måste ligga på vårt webbhotell och du kan bara få en recension publicerad per webbhotellkonto. I och med att du skickar in detta formulär godkänner du också att vi publicerar informationen på vår webbplats.

Om du väljer att inte skicka en länk till en bild, så tar vi oss friheten att göra en egen bild åt dig och då har du ingen aning om vad det kan bli. Kanske blir det en kanin eller en farbror med påse på huvudet.